Cuinar al forn de llenya no és tan complicat com pot semblar. Més o menys és com ho faríem amb un forn convencional.
Ara us explicaré com fer unes galtes de porc rostides.
És realment senzill. Ho posarem tot en fred i deixarem que el forn faci la resta.
Agafem una cassola i posem un raig d'oli, les galtes salpebrades, un tomàquet partit pel mig, una cabeça d'alls, una ceba pelada, una pastanaga, un parell de fulles de llor, una branqueta de romaní i una de farigola; ara hi posarem un raig de vi blanc.
Quan el forn estigui a una temperatura d'uns 250 graus, hi posarem la cassola i la deixarem més o menys tres quarts d'hora, després les girarem i les deixarem tres quarts d'hora més.... veurem com van quedant... en principi amb mitja hora més per cada costat haurien de quedar ben cuites. Hem de mirar sobre tot que la cassola no es quedi sense suc.... si fos necessari hi afegiríem una mica d'aigua.
Si creiem que no han quedat prou daurades, sempre podem posar una mica de llenya petita i deixar la cassola al costat del foc, en pocs minuts quedarà espectacular.
No hay comentarios:
Publicar un comentario