Bé.... ha arribat l'hora de provar com funciona la cosa. Ho farem amb un tall de costelló (una cosa senzilla)
És realment fàcil de fer.
Agarfem el costelló, li posem sal i pebre i el posem en una plata amb una mica d'aigua, també hi podem posar alguna herba aromàtica, hi queda molt bé la farigola o el romaní. (és importantíssim que qualsevol cosa que fem al forn no quedi sense líquid ja que es sucarrimaria)
Esperem que el forn estigui a punt. Quan ja no fa foc, apartem el caliu cap a un cantó i esperem a que baixi la temperatura (que ha pujat fins a més de 400 graus) quan està a uns 250 graus, posem la plata amb la carn. Esperem més o menys uns 45 minuts (la peça era força gran) després li donem la volta i mirem que no li falti aigua; esperem uns 30 minut més. Li tornem a donar la volta perquè es torri d'un cantó (seran uns 30 minuts) i després de l'altre.... el resultat ha sigut fantàstic.
No hay comentarios:
Publicar un comentario