jueves, 21 de agosto de 2014

COSTELLÓ AL FORN DE LLENYA

Bé.... ha arribat l'hora de provar com funciona la cosa. Ho farem amb un tall de costelló (una cosa senzilla)

És realment fàcil de fer. 


Agarfem el costelló, li posem sal i pebre i el posem en una plata amb una mica d'aigua, també hi podem posar alguna herba aromàtica, hi queda molt bé la farigola o el romaní. (és importantíssim que qualsevol cosa que fem al forn no quedi sense líquid ja que es sucarrimaria)


Esperem que el forn estigui a punt. Quan ja no fa foc, apartem el caliu cap a un cantó i esperem a que baixi la temperatura (que ha pujat fins a més de 400 graus) quan està a uns 250 graus, posem la plata amb la carn. Esperem més o menys uns 45 minuts (la peça era força gran) després li donem la volta i mirem que no li falti aigua; esperem uns 30 minut més. Li tornem a donar la volta perquè es torri d'un cantó (seran uns 30 minuts) i després de l'altre.... el resultat ha sigut fantàstic.





No hay comentarios:

Publicar un comentario